Lördag

I helgen är vi i Hästis. Butiken ska fixas. Det ska läggas golv och spotar ska upp. Självklart är det N som ska göra det med assistent av pappa. Jag, mamma och mina mostrar sticker till Jönnis och ska gå på mässa. Vi ska köpa krimskrams till affären. Det ska bli kul men säkert svårt att veta vad vi ska ta. Vad vill folk köpa liksom?

All mat och alkohol är gratis. Så det kan bli livat det här. Det står visst vinglas lite överallt. Vi kanske inte kommer ihåg vad vi har köpt sen... ;)

Nu ska vi snart fara. Adjöken adjö.






Tisdag

Ja. Det händer inte så mycket just nu. Jobbet har kört igång och vardagen är tillbaka i sina rutiner. Det är fortarande mörkt och vitt ute. Liiite ljusare kanske...

Eller det händer ju saker. Förra veckan skickade jag & Nicklas ut inbjudningar till vårt bröllop. Så det pysslar jag med ibland. Planerar och gör bra och billiga deals så vi inte blir fattiga. : )

Bye bye!

Mitt i natten

Jag måste få ordning på min sömn. Det här håller inte på måndag. Jag går till sängs typ vid elva, halv tolv sen vaknar jag vid två- tretiden. Så nu sitter jag är i mörkret med datorn som lyser upp tv-rummet. Försöker vara tyst så att N inte vaknar men det är väl ingen risk.

Och snön den bara faller. Jag tycker det är mysigt. Hellre sånt här väder än slask och regn. Det gör inget om det blir sibirisk vinter. Det är varmt och skönt inomhus.

Ja. Vad mer finns det att skriva om i natten?

Ska surfa runt lite kanske?


Tisdag

Vi är tilbaka i Mörlunda sen några dagar sen. Många börjar jobba denna vecka men inte jag. Är ledig till nästa måndag. Skönt men jag blir så otroligt slö. Gör typ inget. Borde städa lite och diska... Det gör vi imorgon.

På torsdag åker julen ut för övrigt. Nu siktar vi mot våren. Ljusta tider.



 

RSS 2.0