Alphabeat

Gillar den här. Har ett medryckande tempo. Fascination!!



WII!!

Ett roligare spel får man leta efter. När man spelar tennis slår man på riktigt med armen som i riktigt tennis, samma med golfen. Jättekul. Förrut boxade jag och blev genomsvett. Jag tuppade av och förlorade men roligt var det ändå. I det här spelet sitter man verkligen inte still som på de andra.

Vi åt på Fyren idag. Det var gott som vanligt men var besviken på servicen. De kom in med fel maträtt som vi hade beställt. Min var rätt men Iss och Iks var fel. Det var inte ens kyckling de fick som de skulle ha. Det var inte många som åt varmrätter som satt där så jag förstår inte hur de kunde missa det. Salladen var gammal och brödet var blött. Nä, skärpning! Fast vi kommer ju tillbaka, det gör vi alltid. De har grillbuffe´på lördagkvällar. Det måste vi gå på!!  Jättemysigt att sitta ute och äta om det är fint väder. Kräftafton är ett måste! Vätternkräftor, snappsar och parthatt. Så ska det va!

I förmiddags gav jag mig ut på jogging med Moa och Stanley. Jag har inte joggat sen.....typ aldrig. Gjorde lite det i USA men that´s it. Så sagt och gjort, jag följde med Moa som utbildar sig till gymnastiklärare och har därför en bra kondis. Hon har ju hoppat och flängt runt en helt läsår innan. Också Stanley då som är vår hund. Han har ju kondis med så han sprang ju på. Moa låg ett antal meter före mig och stanley då. En stund sprang han med mig men han vill ju vara först så han lubbade efter Moa. Jag orkade inte hela vägen och sprang inte hela vägen heller men... ja typ.

Nu ska jag se efter hur det går för Ungarna! So long my friends!

Jobb jobb jobb

Jag gör inget intressant längre, därför skriver jag inte. Jag jobbar, kommer hem, äter och sover. Samma sak varje dag. Nu i helgen är jag ledig men som vanligt är det trist väder.

Imorgon ska jag till Fyren och äta med vänner. Fast först ska jag hejda dem från att rulla ner i hamnen men sina inlines sen äter vi. Efteråt ska jag spela Wii i Ösjö. Det är roligt har jag hört.

Idag testade jag att vaxa benen men det var värdelöst ju. Det tog ju inte bort allt hår så jag var tvungen ändå att raka benen. Så jag slutade att plåga mig själv. Nu har jag sparat hår helt i onödan. :(




Sol, regn, moln, lite åska, sol, regn, sol, lite mer regn....

Vad händer? Inte mycket. Vi är i Hästholmen nu, imorgon har jag vikarie introduktion. Bra kanske, om vi får göra lite lyft och sånt. Undrar om man känner igen någon? Annars är allt lungt. Nicklas har semester och hans trollslände kurs börjar imorgon. Kul för honom. Jag har tagit med undulten hit, får se hur det går. Moa och pappa tyckte det var jobbigt och Kalle och mamma tyckte det var bra. Jag själv är likgiltig. Sotis (Katten) är desto mer glad och Stanely är bara rädd. Jag undrar hur länge fågeln lever? Ibland säger jag åt Nicklas att släppa honom fri. Eller som Moa sa om våra kaniner för några år sedan när de smet.
- Jag låter dem dö i frihet.

Det var ingen som okade fånga in de sista som var kvar. Nio kaniner fanns sammanlagt. Ett tag hade vi också undulater, de fick ungar så det var en hel del. De fick en egen utebur som de levde i. Men de försvann också på något lustigt sätt? Vi får ju inte glömma fåren, Dolly, Dolly, Dolly och Dolly :). Ja, djur har vi haft det gott om i den här familjen genom åren.


Bloggar

Jag har några bloggar som jag är beroende av. Flera av dem går jag in på flera gånger varje dag för att se om något nytt inlägg har kommit. Ibland hittar jag nya stjärnor som jag lägger till bland Favoriter. Som den här tjejen till exempel, skiver jättebra tycker jag. Henne hittade jag idag. Självklart läser jag mina vänners bloggar också, det är lite mer nära inpå. Med dem har man ju en riktigt kontakt med.
Så här kommer mina beroende-bloggar:

- Garderobsgrubbel och Byråbekymmer
Tjej från Tidaholm som skriver om sitt liv och mode. Hon designar t-shirtar.

- Fotbollsfrun
Inte världens bästa men ibland skriver hon roligt.

- Dagarna
Bästa Schulman bloggen. Alex, Calle och Katrin kan slänga sig i väggen.

- Katrin Schulman
Ja, lite speciell så... Är ju gift med Alex Sculman.

- Alex Schulman
Kan skriva rätt så provocernade men kul.

- Bloggkommentatorerna
Skriver om andra stora bloggar. Kul att läsa deras analyser om dem.

- Calle Sculman
Inte den bästa Schuman-bloggen. Men är man beroende så är man...

- Albin
Skriver för 1000apor.se. Lite smårolig. Har fastat för den.

- Klara
Kanske den blogg som jag tycker bäst om på 1000apor.se.

- Soran
Komiker, är med i Parlamentet.

- Studio Belinda
Började läsa den här bloggen för att Ronnie Sandahl började skriva inläggen. Har inte riktigt koll på vad han gör men krönikör typ och ressigör. Stavas det så? Men nu skriver han inte längre där men kollar in bloggen ibland ändå.

- According to Jennie
En rätt så ny blogg som jag har börjat läsa. Läser den mest för att det är Filip Hammars flickvän.

- indipop och skit
Den nyaste bloggen. Cool tjej tycker jag. Bara 15 år och skriver så bra.


Ja, det var dem. Jag har inte tagit med mina vänners bloggar. Dem behåller jag för mig själv. De flesta vet om varandra ändå. Vilken/vilka bloggar är du beroende av? Eller hemsida?

So long!


Go Sweden!

En underbar fotbollsmatch igårkväll. Det var längesedan man fick se en sån bra match, det får mig att tänka på VM 1994. Hoppas vi fortsätter göra mål och vinna matcher, VI vinner, DE förlorar...eller hur? Så är det, går det bra för Sverige är det VI, förlorar Sverige är det DE. Men nu är allt frid och fröjd, ingen är arg på Lagerbäck, alla älskar Zlatan och Daniel Svensson gjorde ett bra jobb. Nu håller vi tummarna på lördag.

Vart tog värmen vägen? Det behövs regn men jag vet inte om jag vill ha något. Jag har det hellre varmt och torrt, faktiskt. Det kan väl regna på nätterna istället? Jag vill ha sol när jag är ledig!




Bild från Aftonbladet



Uppdatering: Jag veeeet. Det ska vara Andersson.

Sommar

Japp, japp. Så var lägenheten städad efter många om och men. Det tog ett antal timmar innan jag tog tag i det. Men när jag väl började sa det bara svich så var det fädigt. Den kommer ju att stå tom nu, lägenheten, i några veckor. Imorgon åker jag till Nicklas och på söndag drar vi till Hästholmen. Jag börjar jobba och Nicklas börjar sin semester. Inte rättvisst, jag vill också ha semester. Men nästa sommar så....

Annars har det varit lungt idag. Jag lämnade uppsatsen till tryckeriet och hämtade den i eftermiddags så det är klart nu med. Jag borde väl kanske gå till sängs med nu är det dubbelavsnitt av Earl och sen dubbelavsnitt av Scrubs. Det måste ju ses...


Big Buck Bunny

Lite tecknat förnöjer alltid. Den här hittade jag genom metro, den är 10 minuter lång och är avslutande.
Den är rätt så rolig och bra gjord. Stackars fjäril!












Uppsatsavslutningstal

Idag gjorde vi det sista sista med uppsatsen. Den är nu alltså färdig Vi har ändrat allt från opponeringen. Det var inte så mycket, vi fixat på en dag. I eftermiddags lämnade jag tillbaka alla våra böcker till biblioteket som vi har haft till uppsatsen. Det känns overkligt, jag fattar inte riktigt. Vad ska man nu göra liksom? Jag ska vara ledig en hel vecka nu utan att tänka på uppsatsen alls, över huvudtaget aldrig mer.

Så många känslor det ligger i den uppsatsen. Skratt, tårar, förtvivlan och ilska. Vilket slit det har varit, apsolut den jobbigaste terminen på hela utbildningen. Men jag är stolt över den! Uppsatsen har jag gjort tillsamans med världens bästa Charlotte. Idag var det kanske sista dagen vi sågs. nästa gång vi träffas är det höstterminen. Det var nästan lite vemodigt. Vi har hållt ihop i vått och tort, i medgångar och motgångar hela terminen. Varje dag har vi setts, vissa i 12 timmar i sträck. Nu helt plötsligt ska vi inte ses på flera veckor. Men vi kan inte skiljas så snabbt, vi måste skola ut oss först. Så vi ska prata med varandra på telefon imorgon om uppsatsen självklart. Det känns bra. 

Money

Imorgon gäller det. Att bli krossad eller inte, det är frågan? Eller att kanske krossa själv, det är frågan? Jag kommer vara helt slut i hjärnan efter dagen. Men lite firande på Piren på kvällen sen piggar nog upp, lite god mat och kanske en cider MED ALKOHOL. Har fått mamma att skänka en slant till middagen så det är bara att njuta.

Idag kom skattepengarna. Yohoo! Inte fel med 5000 kronor. Men dom får jag inte röra. De är min räddning i juni månad. Lite tråkigt att lönen släppar efter en månad. Juli är fattig med augusti/september har man hur myket pengar som helst eftersom man får sista lönen plus att CSN bidraget på 9000 kommer då. Varför kan man inte istället få lite mer i maj då man bara får 5000 kr?


Det blev en (halv) dag på stranden...

Morgnarna drar förbi
Vi sjunker ner i sanden
Låter dagen gå som den vill
Det kanske blir en lunch i skuggan
En siesta, vad vet jag?
Det blir säkert ändrade planer
Hur som helst, det blir nog bra

Ja det blir bra, hur som helst. Opponeringen blir också bra på onsdag, hur som helst. Det ska bli skönt när det är över. Tror inte att det blir allt för mycket som vi måste ändra på men man vet inte förrens man vet. Vem är man? Är hjärntvättad av uppsatsen, tänker till och med på hur jag ska skiva mina inlägg. Men det är snart över, sommaren väntar runt hörnet. Eller det känns väl som att den är här redan men.... Det är hot ute. Halva befolkningen i Jönköping låg på beachen idag. Förvånande att så många var lediga en måndag, eller så har de tagit ledigt.




















RSS 2.0