Första hjälpen- trosa

Ja det är sant, nu är den här. Trosan som hjälper dig när du kommit i en svår situation. Du kan använda den när du ska ut och resa, fått mens eller glömt extra trosan på gymet. Då är det bara att ta upp första hjälpen -trosan som ligger i en smart förpackning, den är så lite att den får plats i din bakficka. Den är mindre än en tuggummipåse!  Som jag har saknat denna trosa! Hur har jag klarat mig utan den? Du kan köpa den här.

Första hjälpen-trosa i gruppen För resan eller hemmet hos Sleep-in-silk (TRO112)
Produktbeskrivning

Första hjälpen-trosan har äntligen kommit. En snygg vit trosa, smart och läckert förpackad.

"Ett nödvändigt måste i varje kvinnas handväska, när det händer om det händer."

När man ska ut och resa, fått mens, har glömt extra trosan när man gått på gympan m.m.
Så liten förpackning att den passar i byxfickan.

Efter tvätt lägger du tillbaks trosan i den återförslutningsbara påsen, färdig att användas igen. Introduktionserbjudandet 49:- gäller till 1/5, därefter gäller ordinarie pris 59:-.

Färg: Vit
Storlek: One size (c:a stl 36-42)
Material: 85% Nylon, 15 % Spandex
Tvätt: 40 grader fintvätt
Storlek på förpackningen: 7x12x1cm (mindre än en tuggummipåse)
Vikt: 19g



Sol eller regn. Inte snö

Jag har inte sett ett enda avsnitt av Let´s Dance men ikväll har jag sett små snuttar. Jag ringde på Tina, tycker om henne. Jag tyckte hon var duktig och det är på tiden att en kvinna få vinna. Såg också en snutt på hockeyn mellan LHC och Färjestaden. Det var ingen snäll match precis, armbågar i ansiktet och uppmosade killar mot sarjen.
Det är ju fredag igen, vart tog veckan vägen? Jag skulle ju hinna med så mycket. Helgen får bestå av plugg och lite annat smått och gott. Hoppas ju på att solen ska titta fram och ta med sig lite värme eller så får det gärna regna så att all snö försvinner. Jag är så trött på det, hellre har jag regn än snö.

Twin City

Jag kan verkligen rekomendera Twin City i Jörnköping. Godare mat var längesedan jag åt. Mysig stämning var det och bra service. Visst kostade maten nästan 200 och ciderna 50 kronor men det var det värt varenda öre. Mums! Ditt måste jag flera gånger. Sällskapet var ju förstås bäst av allt. De fyra musketöserna har roligt tillsammans. Stackars servitör som var tvungen att stå och lyssna på vårt tjat.  Jag kunde äta med gott samvete för jag var och simmade tidigare idag. Simhallen var full med barn men i motionssimbassängen var det lungt. 
 
Men innan simhallen var jag hos Charlotte och var lite produktiv...eller inte. Jo, det var vi, en inledning är nu på G och intervju frågor. Imorgon blir det självständigt arbete och lunch på ett tacostället. Vi måste ju fira att vi klarade statisitken. En begagnad hörnsoffa inhandlades också med mamma, den var fin. Den fanns hos en trevlig pratglad tant som skulle flytta till lägenhet.


Bye bye!

Onsdag

Det är lustigt vad mycker roligt man kan hitta på när man måste plugga.  Helt plötsligt är det mesta rätt så roligt. Idag har jag haft sovmorgon, inhandlat födelsedagspresent, ätit våfflor, tvättat och skrivet ett utkast till en inledning. Imorgon är det fullrulle som gäller igen. Jag ska träffa Charlotte, hämta bok på förskolan, hinna simma innan mamma hämtar mig 17.00. Då ska vi titta på en beg hörnsoffa som finns här i jönköping. Sen klockan 19 ska jag till Twin City och äta lite god mat. Har inte varit där innan men det lär vara bra. Namnam.

Skriv din livs histora med sex ord.

Det är Ninna som har tipsat om amerikanen Larry Smith. Han påstår att man kan skriva sin livs historia med enbart sex ord. Hans är: "Stort hår stort hjärta alltid bråttom" och Ninnas är "Ändå oväntat fint mot alla odds". Undrar jag vad mina ord blir? Den där Larry skrev en roman på fem ord: "Till salu: babyskor, aldrig använda". Rätt så bra tycker jag. De orden säger rätt så mycket. Nä, jag kommer inte på några ord ska nog leva lite längre, kanske på min 97 årsdag kommer jag på några passande ord.

Jag skulle ju sova.

Nytt utseende

Nu får jag ta tag idet här igen med bloggen. Nu har jag ändrat designen så det kanske blir lite roligare. Jag ska ha som mål att skriva minst ett inlägg varje dag. Det kanske blir tråkiga och meningslösa men....så är livet.

Påsken var bra. Umgicks med familjen och renoverade Bastun. Den är så gott som färdig nu. Sovrummet iaf, apsnyggt. Tyvärr har jag inga bilder, kameran är paj. Tråkigt! Men girls, där måste vi ha p-a-r-t-y i sommar. Moa! Gör ett bokningsschema! Var också hos farfar och farmor, farfar fyllde år. Hela 97 år blir han, undrar om man får bli så gammal, vet inte om jag vill det heller. Farfar är ju inte som han var när man var liten men både han och farmor (som är 93) var riktigt pigga trots att minnen sviker ibland. Men det är tillåttet när man har levat i 97 år, eller? Tre år till sen får han brev från Kungen...

Denna vecka har jag examensvecka, vilket innebär självständigt arbete. Allt känns ju så där just nu. Nästa termin ska bli så skön. Skriva vanliga uppsatser och göra vanliga tentor. Inga C bokstäver någonstans. Jost de, jost de. Gullade med en 7 månader söt flicka vid namn Ida (fint namn). Söt, så söt, så söt. Hon gick runt om man höll henne i händerna.
Nu ska jag nanna. God natt!
Bloggen är under uppbyggnad, därför ser den lite lustig ut.

snö

Vilket äckligt väder det är ute. När man är ledig vil man ju ha sol och värme, istället är det kallt, blåsigt och snö. Jag hade ju liksom fått lite vårakänslor men dem får man gömma undan igen. Jag sitter och äter frukost just nu, ska snart gå ner till bastun och lägga nytt golv där nere. Helgen blir annars en lugn helg, skönt det också, det behövs just nu känner jag. Det har varit en liten småtressig vecka med besök från HLK och jobb med uppsatsen. Förra veckan hände inget för då var jag ju sjuk. Vad mer ska jag skriva? Mina inlägg känns så meningslösa.
Over and out!

Hästholmen

Påsken är här och jag blev godkänd på statestiken. Helgen är räddad!

Uppdatering

Ja det är kanske dax för ett inlägg. Det var ju en vecka sedan, nästan... Jag är nu frisk lite snorig och hostig men det går att stå ut med. Tråkigt bara att nu börjar man komma in i barngruppen och det roliga börjar men då är veckan nästan slut och nästa kommer jag inte. Attans! Idag kom lära Birgitta från HLK. Hon var som vanligt :). Jag visade en flanosaga om Törnrosa som jag fixade till lite så där. Det var bara 4 barn kvar när Birgitta kom men det gick bra ändå. De satt tysta och lystnade. Beröm fick jag också och det är ju alltid roligt.
Nu börjar Greys Anatomy. Bye bye!

Sjuk

När ska det ta slut? Jag är inne på min femte dag som sjuk nu, inte förrens idag har febern gått ner lite, nu ligger den på 37,3 och det är ju bra. Men jag har för mig att så hög kroppstemperatur brukar jag inte ha. Så lite mer måste febern gå ner. Så här sjuk och så länge har jag inte varit på fera år. Typiskt att det ska komma mitt i VFU:n. Visst har jag missat några dagar någon gång men aldrig en hel vecka. Det är väldigt stressande också för jag vill ju komma in i barngruppen och träffa Charlotte med uppsatsen. Jag har drömt lustiga feberdrömmar bland annat om flanosagor och om personalen på förskolan. A-K hade lovat att hjälpa mig med uppsatsen så jag drömde att hon hade fixat en vit hylla och kantstenar... Vad ska jag med det till? Hur kan det hjälpa mig? Lustigt.

Jag ska på välsignelse på söndag så jag hoppas jag är bra tills dess. Jag vill ju inte smitta Nicklas brordotter, det skulle inte vara bra... Vi har köpt världens sötaste present till henne. Måste vissa er den, lägger in den nästa vecka då hon har fått den. Tråkigt om föräldrarna ser den på min blogg innan. Tror i och för sig att de inte läser den men man vet aldrig. Nu ska jag ta och lägga mig ner en stund och bli frisk. Har någon en dunderkur, kom gärna med tips.

Snoriga kramar

Sjuk

Det passar verkligen inte nu. Jag har inte tid med sånt här, hela veckans planering blir fel. Allt blir fel! Jag ska ju hämta Ellas present, träffa Charlotte, sitta med uppsatsen, vara på min VFU-plats framförallt.... Men det finns inget jag kan göra tyvärr, jag får sitta här mol allena och kallsvettas med 38 grader feber. Det är synd om mig...snyft. Jag tog ett bad för att frächa upp mig lite men då gick febern bara upp ännu mer. Attans rackabajsarn!

Jag ska väl försöka ta och äta något, mat måste man ju ha hur manän mår. Äta bör man annars dör man. Äter gör man, ändå dör man.

Hlvte missade tåget...

Jag missade tåget i fredags. Inte så kul, fick istället ta ett senare ,mer exakt två timmar senare. Men jag kom fram till Hultsfred och inga extra turer till Tranås den här gången. När jag satt och väntade läste jag att danskarna är sura på Ikea. Det kan de gott vara. Hi hi. De har upptäckt att alla Ikeas mattor har danska namn och även de lite mer billigare varorna och de med svenskt namn är ofta dyrare saker. Så vi går på danskarna ibland  ...ha ha.

Idag lördag har varit en städdag. Alla möbler har nu hamnat på sin rätta plats. Det blev som en enda lång kedjereaktion som började med att vi var tvungna att städa i garaget för att få plats med den gamla bokhyllan som skulle skänkas bort. Den gamla bokhyllarn hade kasterats för vi har köpt en ny som nu står i det rummet där en soffa och ett bord stod i innan. De skulle upp till rummet ovanför som var fullt med "skit" och andra gamla bokhyllor. Jag tvingade Nicklas att slänga en hel del och rensa ur ordentligt. Rummet på övervåningen måste tömmas innan soffan och brordet kan bäras upp som stod i vardagsrummet helt fel och samlade damm. Så vi tömmde garaget, bar ner bokhyllar, tömmde rummet på övervåningen, bar upp bordet och soffan och till slut blev det en ordnad ordning i hela huset. Det känns bra nu.
Imorgon blir det slängdag. Allt onödigt i källaren ska bort med släpkärra och sedan eldas upp. Sånt tycker jag om. Det blir så rent och fint. Har dock inte tänkt en tanke på c-uppsatsen, Det känns inte bra, måste ta tag i det lite imorgon. Måste också hitta en bra flanosaga. Någon som har en bra?

Ikeamattan Köge. Foto: Ikea
Ikeamattan Köge

En ny dag

Första dagen på praktiken är färdig. Det känns bra, proffsig, rolig och trevlig  personal. Jag gillar mina tider, denna vecka går jag inte senare än klockan 15. De vet hur det är att skriva C-uppsats.  Behöver jag lite extra tid till min uppsats är det bara att ta det sa de. Me like! En av tjejerna har precis avslutat sin D-uppsats så hon  fattar grejen liksom. Hoppas få lite extra stöd från henne... Får dock lite prestationsångest när de alla är så duktiga. Här kommer jag med mina dåliga ideér. Och jag som går min näst sista termin ska ju vara så duktigt nu och kunna så mycket. Först dagen är ju alltid lite sådär. Jag känner inte barnen och kan inte deras namn och de känner inte mig. Det känns lite dumt när man bara sitter och tittar. Men lite så får det bli första veckan innan man kommer in i det.

Annars så är allt bra, det blir lite bättre när solen skiner. Funderar på om jag ska påbörja "Ge-Ida-fejkad-solbränna- projekt". Det är lockande, just nu känner jag mig så blek och tråkig. Men så har man ju det här med canser varningen. Det tål att tänkas på!

RSS 2.0