Blommor & paj


Köpte plommon och bigaroer istället för godis på marken.

Plockat in lite blommor från trädgården.

Fina buketter blir det.


Gjorde en paj till lunch. Skinka och tomat.


Fredag

Fredag. Härligt. Älskar fredagar. Det är en speciell känsla på jobbet med  extra gott förmiddags fika och inte lika många barn som det brukar vara. Alla ser framemot två dagars ledighet. Allt ligger framför en. Särsklit skönt är det ju med om man slutar klockan 12.00. Härligt som sagt var,

Har hunnit med en hel del idag. Handlat mat för helgen, diskat, lagat kräm (som förövrigt blev gott. Inte alls svårt ju! Mer kräm till folket eller hur Ke), tränat på min cross trainer, duschat, tvättat och hängt tvätt.

Cyklar på min älsklingscykel varje dag till jobbet nu. Det går fort. Jag svichar fram. Den är så fin och bra. Måste dock köpa lås till den. Vill ju inte att tjuven ska ta den.

Strax ska vi iväg till H & D och titta på film. D som är filmfantast har köpt Män som hatar kvinnor. Har inte sett den men läst boken. Boken är bra, har hört att filmen ska vara det med,

Imorgon blir det marken i Hultsfred. Strumpor. Påsar.Godis brukar ínhandlas men inte idag. Snobben tidningar också men det är jag kanske för vuxen för nu? Lite gott & blandat.

Tisdag

Imorgon är det hämtning av skrymmande avfall. Det innebär att hushåll i Hultsfreds kommun kan ställa ut möbler, teknisk prylar, cyklar mm som man vill slänga till återviningscentralen. Så kommer de med lastbil och hämtar allt. Smidigt och bra. Fast det är inte säkert grejerna kommer fram till soptippen eftersom folk (ofta invandrare) kör runt med flakbil och hämtar upp saker. För några timmar sedan kom en kille och hämtade upp grannens trasiga tvättmaskin. Konstigt.

Vi har röjt ut halva förskolan idag tror jag. Börjar undra om de tar allt skräp som vi har slängt ut. Det står att det ska vara sorterat. Är det det? Nja, typ. Det räcker väl?

Imorgon ska jag på endagskurs utomhuspedagogik. Hoppas det blir bra och intressant. Och att det inte regnar, vi ska vara ute på eftermiddagen. Bäst ta med jacka och regnkläder.

Nöff

Det är snorigt och febrigt på jobbet, likaså är jag det nu. Trevligt. Har saknat snoret under semestern. Kanske har jag svininfluensan kanske inte. Vem vet? Det verkar ju vara samma symptom som en vanlig influensa.
Jaha men annars så ...är det som vanligt. Ska till Hästholmen i helgen. Det är kräftans dag på lördag så det kanske är lite grejer nere vid hamnen. Hoppas på bra väder så man kan promenera lite. Vi ska också vinka av Kalle lille som åker till Mälmöö på söndag. Han ska plugga där nere. Bara han inte börjar prata skånska så ska det säkert gå bra det med.




Bild tagen härifrån

Måndag

Det blev en kort cykeltur igår. Det blåste en hel del och regnet hängde i luften.


Hanna och Ella



Min cykelkorg

Mormor och cykelbilder


Mamma och mormor var på besök förra lördagen. Det var lite blåsigt, därför håller mormor i parasolet. Inte för att hon ska blåsa bort utan för att parasolet gjorde det. Nu är mormor outad på internet. He he


Två cyklar i två stora platta packet.


Så här ser cykeln ut 95 % monterad.


Monterad och fin. En Monark, Svenk design. Stor härlig sadel och styre som påminner om de goa gamla cyklarna.

Jag och Nicklas tog oss en tur med cyklarna i eftermiddags. V skulle cykla run en sjö men vet inte riktigt om vi tog rätt väg. Men men...
Jag cyklade sen vidare mot Hanna och Ella. Vi tog en tur tillsamans. Med lite tjejsnack och så. Inga kort från turerna dock men om vädret tillåter ska vi cykla imorgon också. Då ska jag försöka komma ihåg att ta lite kort.

Ny cykel

Idag kom min nya cykel. Och Nicklas nya som är en födelsedagspresent. Vi har faktiskt beställt dom från Halens. Tyckte att det var smidigt med hemleverans. Det var bra märke också så det var inte något skit. De ska komma 95 % monterade så det är ju inte så farligt.

Det står just nu två stora kartonger lutade mot garaget och väntar på mig. Undrar vad som inte är monterat? Låderna är rätt så stora. Hjulen kanske? Eller korgen och ringpinglan? Eller kanske sadeln?

Det börjar regna snart tror jag. Kanske ska jag ta in dom? Fast de ska ju klara regna.

Tror jag ska packa upp dom. Min cykel iallafall.

Vi hörs.
Kram

Update

Det blir visst inte så mycket uppdaterat här. Tar mig inte för att skriva helt enkelt. Mamma och mormor var ju här förra lördagen. Vi körde runt på mormor halva dan så hon var helt slut sen. Söndagen gick åt att vila upp sig och läsa ut sista boken om Bella och Edward. Den som tvekar att läsa den missar något. Men nu har jag inga mer vampyrböcker att läsa  :( Kan ju se filmen men vet inte? De är ju inte samma som böckerna.

Ja så nu sitter jag här. Slötittar på tv, läser bloggar och skriver inlägg till bloggen. Nicklas är iväg på botanik. Var inte hemma förrens kl 18 från jobbet så det är lite slöt här. Borde duscha, är lite skitig och diska och plocka lite men det tar vi en annan dag. Förutom duschen då. Måste ju kunna prata med mina kollegor utan att de rynkar näsan. Måste åter igen titta på kvalitetsredovisningen imorgon. Blir visst aldrig färdigt.




Bla bla

Nytränad och duschad är en nice feeling. Borde praktisera det oftare :) Fick tvinga mig upp på cross overn. Men nu är det klart.

Slutade tidigt idag men det blev ingen vila för det när jag kom hem. Röjning av trädgård och källare pågick. Vi har 10 säckar med allt möjligt i och det ska till återvinigscentralen nu. Men självklart så sorterar man inte i säckarna så det får vi göra nu.Inte så kul. Så det fick jag göra i eftermiddag. Lite fika med svägerska och dotter blev det också. Passade på att planera en Ullaredresa i höst, Skördefest på Öland och Hultsfredsmarken.

Mamma och mormor kommer hit på lördag så det är väl bäst att städa imorgon och hitta på någon middag att äta. 

Bye bye
  

RSS 2.0