Lite mer Gotlands bilder







Gotland


Hello Nurse!!

Vad sägs om lite uppdatering här i livet? Jag jobbar tre veckor till sedan börjar skolan.Oh no, I don´t wanna go back to schoooooooool.....again! Eller jo, det vill jag nog. Det känns bra på ett sätt också.

Det är kväller och jag sitter nere vid Bastun. Jag är ledig imorgon och på torsdag för jag jobbar helg. Imörrn ska jag leka med ik och iss och äta på Fyren och titta på alla segelbåtar som kommer in, det ska vara en tävling imorgon. Å sen ska jag bada & äta glass & bränna mig lite & läsa min bok & bada lite till & bärnna mig ännu mer & vara allmänt störrig. Det är kul!



Inte illa pinkat. Inte alla har en sådan utsik från balkongen.

Det är segt

Jag lever men bloggen är lite halvdöd. Det fanns inget internet på Gotland och sen dess har jag lite svårt att komma igång igen. Jag antar att beroendet släppte lite. Jag behövde nog några dagar utan uppkoppling. Jag njuter också självklart av det finna vädret som vi har i Sverige just nu och är därför inte inne så mycket.

Det kommer mer i höst. Kanske några bilder från Gotland poppar upp snart. Vem vet?

Bye bye!! 

Nu sticker vi...

Klockan 19.00 ikväll åker vi till Oskarshamn där färjan till Gotland går ifrån. Vi har inte packat nött men vi ska nog hinna, eller vi måste hinna. Det går snabbt. Snart ska vi iväg och äta Cina mat i Hultsfred. Gott.

Jag tror jag kan blogga från Gotland? Vi (läs Nicklas) funderar på att köpa mobilt bredband, eller vad det nu heter? Han klarar sig ju inte utan internet när han är i buschen. Hur ska det gå annars? Det finns ju inget att göra då!


4 arbetsdagar kvar

... sen är jag frivilligt arbetslös i en vecka. Så skönt!! Eller en vecka och två dagar om man räknar med kommande helg. På söndag åker jag och Nicklas till Gotland. Vi har hyrt en stuga i Åminne en vecka. Vi ska bla till Visby, Lumelunda grottorna och se raukarna. Sen beror det ju lite på vädret vad man gör också. Är det strålande väder ligger jag såklart på beachen halva dagen, är det lite regningt har jag med mig böcker som kan roa mig. Vilket fall som helst ska det bli roligt att åka iväg lite och få vara med Nicklas.

Det blir ju typ enda ledigheten jag får i sommar. Jag jobbar till den 15 augusti sedan börjar jag skolan den 18 augusti. Sista terminen, det är helt sjukt. Fattar det inte. Bara en ynka termin kvar, det kommer gå så fort. Stor förändring kommer också. Flytta och söka jobb. Lite otäckt är det... :) Men det ordnar sig. Kram på er!


Ledig

Skönt med sovmorgon. Både jag och Nicklas sov till tio, det är inte vanligt. Vi ska strax åka till ÖB i Skänninge, har ju inte varit där än. Det ska ju vara så stort och ha många militär grejer. Inte för att jag är intresserad av det men det gör det lättare att få med Nicklas dit. :)

Vi ska också försöka klippa oss på drop in på City Gross. Om de har öppet dvs. Vi är båda i behov av det....

Uppdatering

Ja imorgon väntar jobb och resten av helgen. Det har varit skönt med en minisemester på två dagar, jag har haft tur med vädret verkligen. Såg att det skulle bli sämre om några dagar igen så det gör inte så mycket att jag jobbar. Det har varit rätt så händelselösa två dagar. Mest solat och badat. Läst böcker och sovit.

Tänkte jag skulle göra guacamole nån dag. Tror det är godare med hemmagjord men något gott att dippa med. Mums!

Ingredienser
1 grön chilifrukt (alt. chilipulver efter smak)
½ lök
1-2 klyftor vitlök
2 mogna avokador
2-3 väl mogna tomater
1 tsk salt
peppar
1 pressad lime

Kärna ur och hacka chilifrukten. Hacka löken och vitlöken fint (alternativt pressa vitlöken). Blanda chili, lök och salt (försök att få så små bitar som möjligt). Gröpa ur avokadorna och mosa ihop fruktköttet med kryddblandningen (här kan man använda en stavmixer för att få en bra blandning). Hacka tomaterna fint och blanda med avokadoröran.

Hörde att du besökte Hästholmen, Carina. Vid tolv-tiden var jag i huset och lagade mat. Synd att jag inte såg er. Visst är det fint här! Såg du Bastun? Den röda stugan, vid vattnet med vita räcken och blomlådor? Man kan se den från hamnen. Ha det bra. Kram

Solen är här och det är härligt

Jag är ledig imorgon och på torsdag. Det känns gott med tanke på att det ska bli fint väder då. Jag har solat min bleka kropp en stund nu i eftermiddag. Det brääänner. Annars så är allt lungt. Har städat hela dagen idag på jobbet, det känns bra. Tiden går fort iaf. Stör mig på en tant som jobbat där i typ 100 år. Hon har ett otrevligt sätt och allt ska vara på hennes sätt. Men hon går i pension om två veckor. Jag räknar ner dagarna. Men jag klarar mig för jag är smart och duktigt på det jag gör. Det vet jag! Stör mig också på en semestervikarie. Hon kommer föresent, städar dåligt och visslar/sjunger hela tiden. Sluta med det!

Räkningarna är betalda, det är varmt, jag är ledig i två dagar, min tvätt blir ren, jag ska sola, jag ska  till ullared, jag ska äta grill buffé på lördag kväll, åka på tur med m/s Wadstena runt Omberg, Nicklas har semester nästa vecka....Allt är bra, det är okej, jag trivs. Det är gött att leva nu! 


RSS 2.0