Måndag

Helgen är över och en ny vecka är påbörjad. Det är så fint här nu hemma. Ljusstakar och stjärnor överallt. Basusujärnet ligget i sin krubba och vita ljus är utbytta med röda. Emmelie och Emanuel sitter och titta ner på mig från sin hylla.

Idag tog jag tag i mitt liv igen. Har handlat mat inför veckan och tränat idag efter jobbet. Ska bara hålla det hela veckan ut.

Imorgon är det julpyssel med barnen och föräldrar. Hoppas det kommer några...

Sen på onsdag är det studiebesök...

Sen är det lucia med barnen nästa vecka.

Jag vill ha julledighet!

Något helt annat.
Om ni inte visste så är det otroligt lätt att spendera pengar på nätet.

Soon helg

Det är så mörkt ute hela tiden. Det ju så att man blir lite nere. Allt blir jobbigt. Jag har inte tränat på två veckor snart, min viktminskning går åt alla håll förutom neråt, jag lagar ingen mat när jag kommer hem. Det är lite extra down just nu. Jag behöver lite ledighet. Men. Adventsakerna gör livet lite ljusare.

Det luktar saffran i huset. Det är gott. Jag gör en saffranskaka till jobbet. Jammi. Det är fredag imorgon och då infinner sig den där speciella känslan på jobbet. Kaka och kaffe.


Oj då

Jag blev sugen på glögg.


Men glögg glas var inte det enda jag hittade på vinden.
 Där låg alla julsaker också som nu ligger i gästrummet.


Jag skulle ju bara dricka lite glögg.

Vet inte om glögg och lite söndagsångest är en bra blandning?
Men glöggen smakade bra.




Lördag

Ändrade planer. Det blir inget Karlsson idag. Det blir en shoppingtur till Vimmerby itsället. Och sedan städning när jag kommer hem. Jag blir hämtad snart av min svägerska och hennes dotter.

När jag ser hur det ser ut här hemma blir jag sur. Jag visste att jag skulle plockat undan igårkväll men det blev inte så. Så nu sitter jag här.

Ska faktiskt ta fram adventsljusstakarna idag. Skiter i att det är en vecka för tidigt. Vi bli först på kvarteret men ignorerar  det. Sen är de ju uppe och då behöver jag inte tänka på det nästa helg. Det är ju liiite mysigt också.

Mu

Ja just det. Jag har ju en blogg också. :) Skyller på att jag har jobbat heltid i veckan. Orka ju inget när jag kommer hem. Det har blivit många kvällar också på jobbet. Har inte lagat någon mat här hemma. Bara smörgås och fil. Sen har det blivit tidiga kvällar i sängen. Jag ska läsa lite tänker jag och så pang så somnar jag.

Men nu är det helg.  Ska ta ifatt på städningen imorgon. Det är ju faktiskt 1 advent nästa söndag och då ska alla ljusstakar upp. Mysigt. Så städning och tvättning står på schemat. Ska också ta mig en sväng till Karlsson och shoppa lite. 

Ska mjölka mina kossor nu. Hej hej

Sjuk

Jag är inte ofta sjuk men nu är jag det. Feber. Åkte iväg till jobbet imorse 05.30 ändå eftersom jag öppnade. Svårt att hitta någon som kan hoppa in mitt i natten typ. :) Så vid 8 åkte jag hem igen när resten av personalen kom.

Så nu sitter jag i soffan och tittar på tv. Ska lägga mig och vila snart.


Horseisland

Efter en jobbig biltur med mörker och regn är vi nu i Hästholmen. Jag stängde idag på jobbet och sen fort hem, packa, fixa till, in i bilen och köra. Är skapligt trött nu.

Imorgon får det bli sovmorgon och lungt. Släktkalas på lördagkvällen. Kusinerna fyller år. Måste köpa presenter. Det kanske blir en promenad med Stanley för att samla ihop poäng till Stubbelaget. Hoppas på bra väder.




Inspelad för nästan exakt två år sedan. Jisses. Åren går fort.
Hoppas på lika bra väder imorgon också.


Ny dosa

En av oss i vårt förhållande är ett teknikfreak. Det är inte jag som är det... För att få på tv:n behöver jag trycka på tre olika doser. T.R.E. Men nu kan jag byta kanal helt själv och sänka eller höja volymen.

Eller jag kunde menar jag. Igår kom nämligen en ny tvdosa på posten. Så klart ersätter den den "gamla" dosan. Så nu är det bara att lära om på nytt. Suck. Är ensam hemma nu men som tur är är tv:n på och då kan jag byta kanal.  

Måste ju se Bonden.

RSS 2.0