Lördag

Fint väder idag. Det var längesedan man såg solen. Nicklas är ute och klipper gräsmattan. Det ligger löv överallt. Jag städar och plockar lite i huset. Det behövs. Förstår inte vart alla saker kommer ifrån? Det måste bo någon mer här?

Nu börjar jag bli hungrig. Ska kanske åka till ICA och börja med middagen sen? 

See ya! 

Rapport

Armen värker lite mer ikväll än vad det har gjort tidigare. Jag kännde mig mer däven i eftermiddags men det kanske var lite fredgaströtthet. Ingen feber har jag trots att det känndes som det ett tag. Tog ipren för en stund sen.

Lite tacos gör nog susen. :D

Lägesrapport

Så var vaccinet taget. Det ömar lite i armen men stannar det där så är jag nöjd. Vill inte ha feber. Eller något annat. Det är ju helg snart och då vill jag vara frisk. Det är inte roligt heller att vara hemma från jobbet.

Det blir ingen träning idag. Så synd då...


Halloweenmuffins

Idag vispade jag ihop några muffins. Inte vilka muffins som helts utan halloween muffins.


Vanliga moffins

Orange glasyr

Lite glasyr på muffisarna...

...och en grön topp blir finfina halloween muffins.

Undrar om tanterna på botanikkursen vågar äta dom till kaffet?
He he.
 


Höstlov

Vi har inget höstlov på jobbet men det är lite lungnare. Vi har inte så många barn och det är temafritt denna vecka. Så det är skönt.

Jag sitter i soffan och tittar på min cross trainer. Borde träna men det känns rätt så segt just nu.

Over and out.

hej

Nu är vi i Iss lägenhet i Linköping. Den nya skiva är superbra förutom att det är en massa låtar som vi inte minns att vi har godkänt, troligtvis i ett icke nyktert tillstånd. Just nu spelar vi wiispel. Det är kul. Iss lägenhet är ljus och fin.

Senare är det läggdags. Men iv ska ju backa klockanen timma ikväll. Så då kan vi sitta upe en timma mer. Yahoo!

Lite vin, rosevin, cider med alkohol  och nu blev det tjoskstilet och jägermaister gör det svårt att skriva rent.

Lite mer spel nu. Bay bay



Okt. 23, 2009

Jag ska på release part imorgon. I Linköping. Det är ett kombinerat "titta på iss lägenhet" party. Alla kändisar kommer vara där. Bumbi Björnarna...öh...och...och...äh..ja. Dom. Det blir kul. På söndag blir det besök på Ikanohuset och ett snabb besök på IKEA.

Nu ska jag fortsätta titta på Cirkus Möller.

Onsdag

Jag har fått klagomål att jag skriver dåligt. Det är sant. Det var ett tag sen nu. Så jag kanske ska skriva nåt...

Jag har fikat två dagar långa känns det som på jobbet. Bryggt kaffe hela gårdagens eftermiddag. Det var drop in fika med föräldrarna på jobbet sen möte med BVC idag förmiddag och senare eftermiddag personalmöte med kaffe och fralla. Men det är väl gött med kaffe.  Blir ju som en duracellkanin. Jag var speedad på drop inet igår.

Tja annars så...

Händer det ju en del men det tar vi sen.

Vi var i Hästholmen i helgen. Begravning på fredagen som alltid är jobbigt men det gick bra. Bar farfar i kistan till graven. Lite otäckt var det att hissa ner honom. Sen umgick vi resten av helgen med familjen. Tog upp rodbåten för denna sommar. Hämtade ved till "bastun". Gick promenad med Stanley. Lite sånt.

Vi ses på lördag. Kram

städ, mat, disk, tvätt och farmville

Det börjar bli en helgblogg detta. Sist jag uppdaterade var förra lördagen så nu är det dags igen. Har haft städning i huset. Det behövdes. Hade stanley här i 24 timmar. Det räckte för att stora tussar rullade runt på golvet. De är nu borta, bor i dammsugaren istället. Jag har städat hos fågeln också, han vill inte gå vidare mot bättre marker...

Bytt gardiner i hallen, vardagsrummet och i sovrummet. Det ser lite höstmysigt ut nu. Men jag saknar gardiner till tv-rummet och köket. Eller saknar... Jag har en hel del i linneskåpet men... jag vill ju ha nytt. Modet ändrar sig ju.Ska kolla lite på internet. Denna stora shoppingaffär som finns bakom husknuten.  

Igårkväll var jag i Oskarshamn på middag med jobbet. Åt en supergod thailändsk buffe. Det ingick förrätt (ett mini kycklingspett med jordnötssås) huvudrätt och efterrätt friterad banan med glass. Huvudrätten fick man plocka hur som helts och sen lagade de till maten medans man stod och väntade. Det var supergott. Testade att äta en mussla. Det var inte så gott, konstig konstistens. Oskarshamn är en fin stad, måste åka dit oftare.

Så nu har jag städat klart, ätit och diskat. Ska snart hänga lite tvätt. Väntar på att min skörd på farmville ska bli klar. Och kanske shoppa lite gardiner.




Lördag

Det verkar inte bli något med den där trädgårdsdagen. Det regnar och är allmänt trist ute. Jag svaknade tidigt av min förkylning och att Nicklas åkte till Nässjö. Jag som ville ha sovmorgon. Drack lite te och kollade på konstiga barnprogram. Yu-gi-oh  till exempel.  Vem fattar det egentligen? Jag hängde inte med alls. Vad är det för fel på Musse Pigg eller Bummbi Björnarna?

Efter nio somnade jag gott på soffan. Fick min sovmorgon ändå. Men det regnar fortfarande. Inte vill jag gå ut. Stannar framför tv:n idag tror jag. Behöver tvätta. Det får bli dagens goda gärning.




Det är dax för fredagsmyyyyyyys.

Nä, inte riktigt än men snart. Om 24 timmar har vi fredagsmyyyyys. Frosten har slagt till här nu så allt i trädgården ser allmänt tråkigt ut. Det får bli en trädgårdsdag på lördag. Slänga blommor och ta in möblerna. Redo för hösten. Men jag får slita själv. N åker till Nässjö på möööööte.

Är förkyld. Igår var jag så hes. Kollegorna skrattade åt mig och barnen tyckte jag pratade lustigt. Idag är halsen bättre men är mer snorig och hostig. En dag till bara sen kan ja relaxa. Ska öppna imorgon så det blir tidigt.

Idol nu.  


RSS 2.0