1 Advent

Fatta att det är första advent på söndag. Det är ju inte riktigt klokt, tiden går så snabbt. I helgen är det dax att ta fram adventsljusstakarna och stjärnorna, ta en liten städning i Nicklas hus för att få julfint. Möjligtvis att julgardinerna kommer upp också. Jag är ju ensam i huset imorgon för Nicklas jobbar och jag har inget speciellt att göra så tänkte passa på att fixa iordning lite. Men bara lite, Nicklas ska inte komma undan. Han har lovat att ta disken ikväll men nu är klockan snart haltv tio, jag börjar undra när han börja.
Ja, förutom lite julstädning och pyntning har jag inget särskilt för mig, tänkte våldgästa Hanna och Ella på fredagskvällen när karlarna är på wiskey provning.

Jag önskar dig en fortsatt trevlig vecka och advent.

Home sweet home

Nu har det hänt! Det som jag alltid har fasat över. Sen jag flyttatde hit har jag tänkt att en dag kommer det att hända. Som jag berättade innan har jag tvättid idag. Jag gick ner som vanligt i tvättstugan, slängde i två maskiner tvätt, gick ut och låste dörren med mitt hänglås. Vad händer? Jo, jag har låst in min nyckel till lägenheten (som är låst) i tvättstugan plus nyckeln till hänglåset som är stenlåst. Jag är fast i trapphuset, hemlös för alltid. I panik börjar jag dra i dörren med det sitter som berget. Men eftersom jag tänker så mycket så hade jag tänkt ut en plan ifall detta skulle hända. Jag har lagt märke till att själva låset som sitter fast i dörren och i dörrkarmen sitter fast med skruvar som troligtvis går att skruva upp med en skruvmejsel. Och etersom jag inte kommer in i lägenheten ringde jag på hos en av mina grannar. Där lånade jag en skruvmejsel och lyckades faktiskt skruva loss låset. Jag är så bra.

Jag tog mina kära nycklar och öppnade min kära lägenhet. Så skönt att få återse den igen.


Ny dag, nya erfarenheter, nya möjligheter

Dagen hittills har varit lugn men ändå effektiv. Drog upp mig från min varma säng för att klippa luggen (inte). Frisörskan pratade på om sin stuga som hon bodde i som låg brevid hennes föräldrar gård på landet som de hade köpt. För de har ALLTID velat bo på landet. Och det var så kallt i hennes stuga för den var inte färdigbyggt så hon och hennes sambo frös så. Sen ska de bygga ihop hennes stuga med sadelrummet (?) i stallet. Och de har köpt en tvättmaskin som också var en torktumlare och de hade sagt på radion att den var dålig bla bla bla bla. So what!! Klipp mig bara!
Efter klippningen som jag blev nöjd med gick jag en runda på stan, inhandlade en julklappa åt far min och tittade lite på kläder och sånt men hittade inget till mig själv. provade en mössa som jag ångrar att jag inte köpte. Går kanske tillbaka imorgonoch köper den. Måste ju tänka på att pengarna ska räcka till julklapaprna också. Inhandlade också lite mat, åkte på en knöckafull buss hem och lagade till en måltid. Satte mig sedan med skolarbete och finslipade det. Det är nu färdigt. Jag springer nu upp och ner i trappan mellan tvättmaskinen samtidigt som jag sitter här. Tänkte gå ut en sväng men det blev mörkt innan jag hann säga prutt.
Så nu sitter jag här och ska snart äta en  KAKA med te.

So long!

Lax

 ÄR gott till pasta. Det måste jag äta mer av.  
Imorgon kl 9.30 ska jag klippa .  Det blir ingen sovmorgon där inte. Lika bra det så att man hinner med lite under dagen. Jag har lite skolgrejer som måste fixas och så ska jag på eftermiddagen. Skönt med rena kläder, köpte ett klädesplagg på Gina idag som jag inte provad. När jag kom hem och luktade på den luktade det svett om det och det var INTE mitt. Äckligt! Tur att jag ska tvätta imorgon då. Ikväll var det dax för igen. Den här gången tvingade jag Ik och Ke att titta på det. Det är nu deras favvo program, eller hur? Nä, nu måste jag gå och lägga mig så att jag inte somnar i frisörstolen.
 

God natt!

Väg dig aldrig hemma!

Jag gjorde det stora misstaget att väga mig på min knäpp-våg här hemma innan jag gick till viktväktarna. Det skulle jag inte gjort, enligt den vågen hade jag gått upp nästan 1,5 kilor. Så när jag gick hemifrån var jag sur och kände inte alls för att väga mig. Kallt och blåsigt var det också. Men jag tvingade iväg mig och tur var väl det. På deras proffsvåg visade det sig att jag har gått ner 12 koltrastar (alltså 1,2 kilo).

Yes! Kände mig superglad för hade ju inte förväntar mig det plus att jag gått in för det den här gången, att äta rätt och röra på mig. Jag har ju slarvat i helgen men det är så lätt att göra det. Man vill ju ha lite extra då och så blir man bjuden på fika eller bjuder hem folk. Men nu har jag ju mina viktväktar kakor att ta fram. :)

Måndag kl 10.00

Nu sitter jag här mol allena i min lägenhet och vet inte riktigt vad jag ta mig för. Jag har ingen skola idag och inget speciellt planerat. Jag kom hem för en timma sedan från Hultsfred och har nu ätit frukost. Jag ska ju betala räkningarna idag men det tar bara några minuter. Trist väder är det också, om det var solsken kunde jag gå ut en sväng men nu är det blåsigt och kallt. Blä.


Snälla och elaka bebisar?

Min kära vän sen många år tillbaka skrev en kommentar till mitt "Ella den snälla" -inlägg. Hon skrev så här:

"Jag vill väcka lite tankar om uttrycket snälla bebisar... Ofta hör man frågan: "Är han snäll?". Rätt knepigt tycker jag: "Nä, han är jätte-elak!" Så klart inte. Alla bebisar är väl snälla, eller? Bebisar som skriker är ju inte elaka, om man nu menar snäll synonymt med lugn."


Jag kan inte göra annat än att hålla med henne. Eller ska jag vara ärlig så tog jag bort hennes kommentar första gången. Jag störde mig på den och förstod inte riktigt vad hon menade. Men efter lite diskussion på msn förstår jag nu. Jag har nog själv frågat om bebisen är snäll utan att reflektera över vad det är jag säger. Det är som en vänlighetsfras. När jag skrev Ella inlägget passade det bra att skriva att hon var söt och snäll, de liksom passade hopp. Men självklart tycker jag inte att en del bebisar är snälla eller elaka. Det är ju genom b.la. gråt och skrik de vissar vad de vill, mat, sömn, ny blöja eller smärta.  Ett barn som aldrig skriker ska man nog oroa sig över, det är inte riktigt normalt.
Så tänk på vad du säger egentligen!

"Alla bebisar är väl snälla, eller?" Skriv gärna en kommenatar om vad du tycker.

Recept på Sega muffins

Efter efterfrågan av någon kommer här recepten på Sega muffins. För dig som går efter viktväktarna är det 2,5 p / st. Receptet är typ som kladdkaka tror jag. Lägg smeten i aluminum formar annars fastnar de.

20 St aluminum formar
image64
2 ägg
3 dl socker
1 1/2 dl mjöl
2 tsk vanliljsocker
1 krm salt
1 dl flytande margarin
4 msk kakao

Vispa ihop allt

225 grader i ugn
10 minuter

Bulldag

Idag har jag bakat som attans. Lussebullar, sega muffins och saffran skorpor. Alla blev lyckade, mums och de är alla viktväktarkakor. Det är ju nyttigare att ta en frukt men ska man bjuda på fika är detta bättre än köpebullar och godare.

image60

Ella den snälla

Låt mig få presentera Ella, en vecka gammal. Hon var så söt och snäll. Jag kunde sitta med henne i famnen hela kvällen om det inte var för att ena armen domnade bort till slut. Hon sov mycket men ibland fick jag se hennes blåa ögon. Jag ville ta hem henne men det fick vi inte. Så synd då...


image56
Hon har kläderna som hon fick från mig och Nicklas. Ella-bodyn blev föräldrarna glad över, den är ju unik faktiskt, precis som Ella.

image57

Proffstryckare

Så här duktig är min kära vän Ke. Hon har gjort trycket alldeles själv. Visst ser den köpt ut! Jag har testat en gång och det var sket svårt. Det blev bara kladdigt med all färg och det var jättesvårt att klippa ut bokstäverna rakt. Hon är så duktig kära Ke. Bodyn är till Ella då om du inte redan har förståt det...

image53

Nu har jag ätit pastasås med babyspenatblad, broccoli och casewnötter och pasta till det. Det var gott. Strax ska jag ta tåget till Hultsfred, pussan lite på Nicklas och sedan åka hem till Ella och säga hej till henne.


Friends bloopers

Hi! Tänk så roligt det skulle vara att sitta i den plubliken.


Kustbevakarna

I mitt nästa liv ska jag bli kustbevakare. Jag ska vara tuff och cool i min racerbåt. Å jag ska åka jätte jätte fort och fånga alla fylligubbar som kör båt på havet. Sen ska jag ta min racerbåt och åka ännu snabbare och guppa hit och guppa ditt och ta fast alla som kör för fort. Ja det ska jag bli...kustbevakare,coolt!


Friends

Ha ha! Så rolig hon är Phoebe. Tänk om man kunde vara som henne, bara skita ialla. Nu joggar inte jag men om jag gjorde det skulle jag apsolut springa så....säkert.




JAG VILL HA GOOOODIIS!!

image52


Tack för idag - slut för idag!

Jag har inget intressant att skriva här idag. Jag kom hem nyss från skolan och ska snart äta. Vi hade en tråkig föreläsning som jag inte förstår syftet med. Det hade varit bättre om de lagt den innan tentan. Som sagt jag förstod inte syftet och inte min studiegrupp heller så vi sket i den. Vi jobbade istället med grupparbetet, det kändes som det var mer meningsfullt. Nu är det nästan klar iaf, lite ska läggas till lite.

Så vad ska jag göra i eftermiddag?

- Borde gå ut en sväng
- Läsa in mig på det jag ska säga på redovisningen
- Skriva ner punkter som vi ska ha med i power pointen.
- Äta som leder till att jag måste diska
- Bädda sängen.
- Skriva ett nytt avtal med Eon (rörligt eller fast? Det är frågan?)
- Kurera mina stackars fötter med ett fotbad.


Mmoooaahh

Jag missade nästan Ugly Betty, katastrof. Vad är det som händer med mig? Jag kom hem från affären och då var det på. Missade bara 20 minuter som tur var.
Nicklas är och tittar på den nya bäbisen, fuskigt det vill jag med. Han har till och med skickat kort där han håller i henne, Jag vill också hålla!!

Dagens händelser: Skola fram till 15, hem till Ke med Ellas body, blir oväntat bjuden på tacos, tittar på semesterbilder, gå hem, plugga, plugga, ringa Nicklas, prata med den nya mamman, handla mat, titta på Betty, äta kvällsmat, titta på tv, blogga...

Söndag

Ännu en söndag går mot sitt slut. Varför går helgen så fort? Kan det bero på att den är bara två dagar? Idag har vi tagit det mycket lungt. Inget pluggande, lite sexhjulings åkande, bära ner soffa från övervåningen, fika och prata om Ella. En skön helg helt enkelt. Jag har lagat köttfärsgratäng med vitlök i. Det luktade vitlök i hela grannområdet ett tag. Det är gott men det sitter i ett tag i andedräkten. Imorgon är det Jönköping igen, jag ska träffa studiegruppen och jobba med ett grupparbete. Vi anser oss så effektiva att vi ska göra det färdigt imorgon. Senare ska jag träffa Charlotte och prata om vår C-uppsats. Det är dax att börja på det, allaredan!





image51

Jag hade sex med Karlsson på taket

Hittade den här listan på en blogg . Det blir rätt så roligt när man lägger ihop allt. På mig stämmer det in typ bra. Jag har ju inte haft sex med Karlsson på taket men vissa påstår det. Fast det är ju inte sant. Vad får du ihop? Jag fick: Jag hade sex med Karlsson på taket för att jag gillar det och för att jag är så jävla snygg.

Välj månaden (numret) du är född i:
1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förffördes av
12: Jag hade sex med

Välj datumet du är född på
01: Din mamma
02: En hund
03: En neger
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får

Välj färgen på tröjan du har på dig..
Vit: För att jag gillar det
Svart: För att jag är så jävla snygg
Rosa: För att jag ser ut som en gris
Röd: För att jag är skitful
Blå: För att jag är en transvestit
Lila: För att jag är homosexuell
Grå: För att jag är en pundare
Annan: För att jag är lik Göran Persson
Grön: För att jag är bra i sängen
Orange: För att jag brukar röka på
Turkos: För att min mamma sa det
Brun: För att jag var tvungen
Ingen tröja: För att jag är kåt

Farbror Nicklas och Tant Ida

Ja nu är han farbror, Nicklas. I går kväll kom hon, lilla Ella. Jag har sagt hela tiden att det var en flicka och det var det, gulli gull. Idag var vi med farmor och handlade rosa babykläder. Jag och Nicklas körde på Uggle tema. En body med ugglor på och ett par matchande byxor med ett gossedjur som självklart är en uggla. Hon ska ju då bli fågelskådare, enligt Nicklas. Det ska börjas tidigt. 

Ikväll firar vi med lite god mat och vin dock utan den nya familjen. De kommer inte hem förrens på tisdag. Så jag får förhoppningsvis träffa dom nästa helg om jag inte blir förkyld. Jag vill ju inte smitta Ella.
  

Långtråkigt

Jag sitter här i lägenheten och har det tråkigt. Jag väntar på att klockan ska bli två, då åker jag till Nicklas. Egentligen har jag skolarbete som jag kan göra men det orkar jag inte. Tar det en annan dag. Nicklas bror och hans fru har åkt in till BB nu så inom några timmar får vi veta könet. Spännande. Det är nästan så att jag själv är lite nervös. Var på A6 en liten snabbis idag och tittade på bebiskläder. Otroligt vad mycket sött det finns. Små små strumpor och bodys. Jag har inte köpt några kläder än, väntar tills vi vet könet.

Man är ju lite sugen på barn själv men jag vill helst jobba en stund innan. Det kostar ju lite att skaffa barn med och så vill jag ju jobba inom förskolan först nu när jag utbildar mig till det. Jag får tillfredställa mitt behov genom jobbet.

Kattvän

I många år har min familj haft katt. Jag är rätt så van vid det, katt och hund. Jag  hittade denna roliga filmsnutt på en blogg. Jag känner igen mig i den men mest tänker jag speciellt på en viss kompis som är i Cypern nu. Hon skaffade katt men det fungerade inte riktigt. Undrar varför? :)


Fint besök

Jag ska vara hundvakt idag på eftermiddagen. Mamma och pappa ska på mässa på Elmia och dumpar Stanley här hos mig så länge. Han kunde inte vara hemma så länge själv så då får jag ta hand om honom. Undrar vart vi ska gå? Det är inte lika lätt att hitta ett ställe där han kan vara lös här. Det är ju lite mer folk i Jönköping än i Hästholmen. :) Han får gå kopplad istället.

Det blir förresten inget besök på BB. Vi fick inte, det är bara pappan som får komma. :( Men jag hoppas jag hinner träffa dom på söndag innan jag åker tillbaka till Jönköping. Fast chanserna att jag får det är små och de är säkert trötta när de kommer hem och behöver lite lugn och ro. Samtidigt så kommer det många många fler tillfällen då jag får träffa den lilla bebisen och resten av familjen.

Ja! Då var det fixat.

Förra veckan räfsade Nicklas grannar löv i deras trädgård. Den var så fin med grönt, klippt gräs. Jag och Nicklas bestämmde oss för att försöka kratta upp lite löv denna helg för att matcha grannarnas gräsmatta. Men ack och ve, vad händer? Jo, 25 cm SNÖ har kommit hos Nicklas. Alltså det blir lite svårt att räfsa och klippa gräsmattan då. Så synd! Tittar jag ut från fönstret här i Jönköping är det tort, kallt och blåsigt ute, ingen snö. Det blir vinterkläder på när jag åker till Hultsfred på fredag.
Ingen bäbis än förresten.  


Oj oj oj

I helgen förväntar vi oss förökning i släkten på Nicklas sida. Det är hans bror och fru som ska ha. Fick just reda på att proppen har gått eller vad säger man? Så om tre dagar är det beräknat att "det" ska ploppa ut, precis lagom till helgen då jag är i Mörlunda. Jag ska gulla med den lilla bebisen så mycket.

Troligtvis ska vi kanske hälsa på på BB om de ligger kvar. Ska man ha med sig något då och vad i så fall? Bebiskläder, blommor...?  Eller ska man vänta tills de kommer hem? Hmm..Jag vet ju inte riktigt hur det går till. Är det någon som har erfarenhet?

En koltrast

Attans, det gick inte så bra hos Viktväktarna. Jag hade inte gått upp så myckert men ändå, helst vill man ju gå ner. Så nu i veckan är det hårdträning som gäller och bara bra mat. Inga skumtomar eller jordnötter här inte. De ska slängas så fort detta inlägg är publicerat. Vad jag gick upp? Det jag gick upp är likamed en koltrast säger Nicklas, alltså inget enligt han. Men en koltrast där och en där ger många koltrastar. Visste ni förresten att inom fägelvärlden kallas koltrasten för en kolbulle. Fråga mig inte varför, inte ens Nicklas vet det.


Skumtomtar

image50Skittentan är gjord, jag känner.....blö! Och alla andra som skrev den tror jag. Jag satt där och blädrade 2 1/2 timma och ordbajsade, Det ska bli trevligt att få göra om den. Ännu trevligare ska det bli att gå och väga sig nu när jag har smällt i mig tacopaj, skumtomtar och lite jordnötter,

De är goda de där tomtarna. Men man kan föräta sig på dom, i januari spyr jag över dom. Men nu är de mumsiga.

Nu ska jag gå och spy lite...nä skoja bara. Bye bye!

Ny vecka

Så var helgen slut och en ny vecka påbörjad. En bra start med en tenta...eller? Nu på förmiddagen har jag ringt till en skola om besök, det är så jobbigt. Hade lust att fejka allt men det går ju inte. Nu ska de ringa upp mig i eftermiddag för det var lite körigt när jag ringde.

Besöket i Skillingaryd var trevligt, vi åt och drack och spelade TP. De bodde lite på landet i ett fint gammalt hus, det var K-märkt, lågt i tak och så. I söndags (igår) åkte jag och Nicklas till Hästholmen, det var inte planerat utan det blev så. Det var ju Fars dag och lilla pappsen var ensam hemma. Kalle är i Rom och mamma är där och hälsar på, Moa är i Kalmar och jag skulle vara i Skillingaryd. Men så åkte vi ditt och jag lagade middag åt oss. så lite festligt blev det allt. 

En ny skorsten?

Nu börjar jag tröttna på att läsa. Sitter med tredje boken men det går inte in. Tycker de upprepar bara sånt som jag har läst i de andra böckerna. Jag upptäckte helt plötslilgt att jag ser en jätte lång skorsten från mitt fönster. Undrar om den alltid stått där?







Jo, det har den nog. Det är jag som måste stimulera min hjärna med annat...:) Vilket ointressant inlägg, allt för att inte behöva läsa, right?

Skrattretande

Tror ni alla dessa flikar hjälper mig på tentan på måndag? Nääääj!!
Tillåt mig utropa ett :Ha ha!

image48

Tidig morgon

Oj så effektiv jag är. Jag har redan läst 1 1/2 timma och just ätit frukost. Nu ska jag försöka få lite ordning i lägenheten och damsuga bort alla damråttor. Nicklas kommer hit ikväll så jag ska köpa tacomat också, men det blir senare idag. Vi ska åka och hälsa på Ann och Kenneth som vi träffade i Turkiet. Det ska bli trevligt, de är ett roligt par. Därför bli inte så mycket plugg i helgen så jag måste verkligen sitta idag så mycket jag kan.

Bay bay!

No brain no pain

Jag är så trött på alla dessa politiker som fuskar med skattepengar eller betalar svart. Fattar de inte att förr eller senare är det en journalist som kommer på dem. Jag menar är man en offentlig person ser man inte till att sköta sig, speciellt om man är en politiker? Som ikväll då såg jag ett program på tv4, de frågade ut några politiker om varför de hade ljugit om reseersättning. Då sitter de där och ser fåniga ut. Vad då? Jag fattar inget? Kan man inte begära reseersättning när man flyger med sin fru till sitt sommarhuset? Oj då det var visst inte 5 mil till jobbet, det var bara 3. Dhööö...jag har inga hjärnceller. Vem är det som får betala deras misstag, jo VI!

Blä!

Köttgryta again

Jag är sååå trött på tentor. Denna termin har jag gjort tre stycken, den tredje ska jag göra på måndag. Så här många tenor har jag aldrig haft på en termin oftast är det ju bara en. Den på måndag är en litteratur tenta då man får ha med sig böckerna men hjälper det? Man måste ju ändå veta vad som står i dom. Skulle läst mycket idag men det har inte blivet av liksom, det händer så mycke annat kul t.ex diska, laga mat, gå en promenad, bädda sängen, surfa..., titta på tv m.m.

Nu lagar jag mat. Jag ska försöka mig på köttgrytan igen. Den här gången ska det få koka i en timma.

En timma senare:
Det fick koka en timma men det avdunstade ju! Jag sa ju det. Men köttet blev gott, inte alls segt. Men nu var inte såsen lika god. Så nu har jag en massa disk, någon frivillig?

80-talister

Läste på min kära kusin Lisas blogg roliga företeelser under 80-talet. Håll till godo. :)

  • Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt
  • Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren
  • Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
  • Vi som samlade på allt - främst kapsyler
  • Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda samma fraser som i "Berts Dagbok"
  • Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian
  • Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen)
  • Vi som använde gnuggisar dagligen
  • Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
  • Vi som spelade in musik på kasettband genom radion
  • Vi som drack Cuba Cola och Jaffa
  • Vi som läste OÄ i skolan
  • Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV
  • Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande
  • Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen
  • Vi som läste Lyckoslanten
  • Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme
  • Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka
  • Vi som fortfarande inte kan se Ingvar Carlssons ansikte utan att tänka på dojan
  • Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar
  • Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet
  • Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..."

Skogspromenad



Här är bilderna från skogspromenaden i söndags. De är lite mörka men det beror på att det var mulet och bilderna är tagna med min mobil. Kvaliten är inte den bästa. De är tagna på Omberg mellan Ellen Key och Stocklyckehamn i bokskogen.


Arla reklam

Jag bara måste rekomender dagarna.se, det är Ninna,småbarnsförälder och jobbar på expressen, som skriver så bra. Jag hittade henne genom Alex Sculman, hon är hans svägerska. Hon skriver om sina barn och tokiga saker de gör. Roligt,

Nu har hon gjort mig uppmärksam på Arlas nya reklam. Jag får en känsla av hmm konstigt. Vad tycker du?




Själv tycker jag bättre om den andra när de står och tittar på kossor. Hon Elin är ju lite smårolig men pojken är ju för söt när han skrattar.
Nicklas ringde tidigare idag,  han var på flygplatsen och väntade på flyget hem till Sverige.  Han ville hem och frysa lite, det var visst alldeles för varm där han var.

Ifmountain = Omberg

Jag kom hem precis från skogen, det var en uppfriskande promenad. Inte så soligt och det kom några regndroppar men det var vindstilla och inte alls kallt. Jag kunde inte ta med kameran för batterierna var slut, så det fick bli kort med mobilen istället. Vilket betyder att bilderna kommer inte förrens på tisdag därför att jag behöver Bluetooth för att föra över dom i datorn. Stanley var lika galen som alltid, han sprang fram och tillbaka med ett leende hela tiden, det såg ut så iaf. Han var så duktig och kom när jag visslade på honom. Ik var ju också med, det är alltid trevligt. Hon sprang dock inte fram och tillbaka :) Vi höll en mer männsklig takt så att vi kunde socialisera med varandra.

Elli! As you wich...


Suck!

Har allmänt tråkigt. Jag kör "svart taxi" ikväll åt vänner till päronen. Just nu sitter de och fikar, notera att klockan är 00.40 när jag skriver detta. Det börjar bli sent, men jag hade sovmorgon imorse så jag orkar.
Pratade med Nicklas innan i telefon. Samtalet flyter inte på lika bra när man bara kan prata varannan gång pga fördröjningen plus att det kostar en hel del att ringa från Gambia så samtalen blir inte så långa. Det känns som evigheter sen jag pratade med honom, det ska bli skönt när han är tillbaka i Sverige och hos mig. :)

Jag ska försöka fixa till en tid hos frisören nästa vecka. Vet dock inte hur jag ska klippa mig, först tänkte jag börjar spara till långt hår för jag tycker det är så fint på andra men så har jag börjat ändra mig. Jag är rädd för att håret ser slitet ut om det är långt, lockarna försvinner och det blir bara "stort". Har jag en kortare frisyr kommer lockarna fram mer, har jag fått för mig. Frågan är ju också hur jag ska göra med luggen om man kan kalla det lugg. Ska det ha samma längd som resten av håret eller klippas i etapper? Usch, vilket ointressant inlägg. Jag låter som alla dessa modebloggar, det vill jag verkligen inte. Skriver bara en massa skit för jag har inget annan vettigt att göra.

Imorgon bli det en tur på Omberg med Ik och Stanley, alltså mer bilder.

So long!

Timbaland



Hur bra är inte den här låten? Jag hörde den första gången på Idol, tyckte om den mycket. Visste inte att det var Timbaland. Han gör så bra låtar nu, med t.ex. Nelly Furtado. Superb. Lite sönder spelad i radio dock, synd.


Blåsigt

Gårdagen på Lager 157 var roligt. Det fanns inte så där överdrivet mycket att handla men några fynd kunnde man göra om man hade lust. Jag köpte bara ett plagg, en grå kofta. Blir bra när man ska bort och vill vara lite finare.

Jag är i Hästholmen denna helg också, börjar bli lite tjatigt. Nicklas kommer hem på måndag förmiddag och då ska jag åka till honom. Saknar honom...

Var ute en kort sväng med Stanely idag. Det blåste men det var soligt.



image37




Jag är medveten om att jag låter larvig på rösten. Du behöver inte pika mig...ok?

Skänk en slant till fattig student

Det här är inte bra. November har just börjat och det är redan knapert med pengar. Jag spenderade en hel del igår och imorgon har jag blivit bjuden till Lager 157.
Inte bra!!
Tråkigt är det också att vara där när man inte får shoppa, max ett plagg sen räcker det.

RSS 2.0