Bonde söker fru

Ha ha...tittade på Bonde söker fru och kan inte sluta skratta åt sista bonden. Så pinsamt, stackarn. Hur många gånger sa han - Okej egentligen. Nästa gång blir det väl ännu pinsamare, roligt är det.
Jag var på Friskis idag och fick mina skor tillbaka, de stod på hyllan och väntade på mig. Klädde om i de nya omklädningsrummen, de var såå fina. De har satt in omklädningsskåp så det ska jag använda från och med nu. Då kan man ju ta med sig skorna och låsa in dom.
Nu: Heroes

Kommentarer
Postat av: Linda

Men visst va de nångång på 50-talet eller möjigtvis 60-talet som detta under skedde sist? Vi bjussar på den...nästa år är dom tillbax igen, vetlanda alltså. Måste ju va nån form av rättvisa här i världen...den ska vi se till o återskapa om ett år igen. Tills dess håller vi på HV...eller du kanske ska va tvärtemot där me? Va? En annan grej...säg till om du vill följa me på spinning nångång på sence, har börjat gå lite nu o försöker ragga folk :) Ha de fint!!!

2007-10-04 @ 16:51:46
URL: http://lindaijonkoping.blogg.se
Postat av: Linda

hemgruppen är en grej i en kyrka här...man är typ några som träffas o typ fikar och snackar om de ena o de andra o så. ett sätt o lära känna lite nytt folk...

2007-10-04 @ 16:54:51
URL: http://lindaijonkoping.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0