Hej mina vänner

Tillbaka i kalla men soliga Sverige är man. Turkiet var toppen med sol, hav, god mat och gott sällskap. Dagarna bestod i att sola på stranden på förmiddagen, lunch, sola några timmar till, vi går till hotellet där jag solar vid poolen och Nicklas svalkar sig med AC:n på rummet. Klockan 18.30 på kvällen går vi till Ann och Kenneth som vi har träffat där nere, De har varit i Kemer flera gånger och skulle visa runt oss första kvällen. Men vi bestämmde träff varje kväll för att äta tillsamans. Vi sitter på deras balkong med utsikt över havet, dricker öl och vin till kl 21.00 då det är svalt nog och vi är hungriga. Denna procedur gör vi om varje dag. Mycket trevligt och avkopplande.

På lördag åkte vi på Jeep Safari i bergen. Mycket fina vyer och Nicklas fick sitt fågelskådningsbegär tillfredsställt. Andra dagsutflykten vi gjorde var på tisdag med en hel dag på båt i havet. Vi badade, åt  och solade. Gött!! Åter igen fick Nicklas tillfälle att fågelskåda.

Jost det! Vi förlovade oss också där nere. Som du kanske märker :D

Här kommer andra bilder från semestern. Det är inte alla men några. Det kommer fler i helgen.
      
image100

Kommentarer
Postat av: Ke

Vad härligt det ser ut! Vill oxå åka bort... :(

2007-09-14 @ 10:27:54
Postat av: Linda

din lycka är våran lycka!

2007-09-14 @ 18:09:42
URL: http://lindaijonkoping.blogg.se
Postat av: madde

Välkommen hem och stort grattis till förlovningen. KUL!! antar att ni haft det superskönt vilket även bilderna berättar. Ha det bäst!

2007-09-15 @ 18:48:09
URL: http://madde86.blogg.se
Postat av: Helena

GRATTIS!! Vad kul!

2007-09-15 @ 21:20:06
URL: http://hemmyh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0