Gebbe och Nicklas

Hittade av en slum text om Nicklas på Gebbes hemsida. De träffades förra sommaren på en kräftskiva. Vi måste ju ha bettet oss någorlunda normalt eftersom han gick med på att träffa Nicklas. Eller vad säger ni tjejer... ;) Nisom inte vet så är Gebbe en konstnär i Ödeshög. Han är naturintresserad och målar fåglar och natur. Han målar fina tavlor.

15 augusti

Jag träffade av en händelse en för mig ny trevlig person, i form av skådaren Nicklas Strömberg, smålänning med flickvän i Hästholmen, häromdagen på kräftfest i Hästholmen. Vi fann varandra direkt. Då bestämdes att vi skulle ut till Kråkeryd för att Nicklas skulle få möjlighet att hänga in rariteten drakblomma.

Nicklas har fått korn på en fältvädd vid Kråkeryd.

Sagt och gjort. Idag. Inte mycket till blomning förstås så här en månad för sent men klippbranterna vid Vättern är alltid härliga att besöka och Nicklas fick sitt kryss och fler ändå. Dessa kommer han att lägga in på sin fantastiska hemsida Global Twitcher (länk), som har idén att allt i naturen skall vara kryssbart.

"Då kan det ju räcka med att gå runt husknuten för att få kryssa något nytt", säger Nicklas, "och varje dag blir spännande"

Ljungblommen i år är den rikaste jag sett. Här vid Kråkeryd norrut med Omberg längst bort i fonden.


Kommentarer
Postat av: Ik

Haha, ja det var ju skoj men tänk på att vi var hyffsat normala tills Karin med fam gått... Sen tog vi några små vänner till och snodde fam Björkmans kräfthattar :-D

2008-04-17 @ 21:19:42
Postat av: ida

Ja just det. Det hade jag glömt bort. Attans! ;)

2008-04-17 @ 22:44:43
URL: http://zkorpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0