Julbord

Snart åker vi iväg till julbordet. Det ska bli så gott. Köttbullar och prinskorv... Mmmm. Det lär ju bli liknande mat hela månaden och av erfarenhet vet jag ju att man är rätt så trött på julmat i slutet av månaden. Men just NU är det supergott.

Igår var vi då i Kalmar. Det var regnigt när vi åkte och det höll i sig hela dagen. Det var verkligen mörkt ute när man än tittade ut. Men det var ju bra shoppingväder. Trodde ju att det skulle vara en del folk men det var faktiskt helt lugnt. Folk kanske inte har kommit igång med julklapparna är eller så åker det inte så mycket folk till Hansa City. Det är ju relativt nytt. Älskar för övrigt Mairo butiken som ligger där. Där finns massor inredningssaker till bra pris tycker jag. Undrar om det är en outletaffär? Gogglar... Nä, det var det inte. Köpte iaf många julklappar där. Och en del till mig själv. Ett kakfat med två våningar bland annat.

Det blev till sist en tur till Ikea också. Skulle köpa svarta julkulor men konstigt nog hade de inte det. Det fanns inga normala kulor överhuvudtaget. Antingen var de prickiga eller randiga. Så får väl köra på röd och silver tema på granen i år igen. Om jag inte hittar svarta någonannanstans. Men som vanligt så blev det annat på Ikea istället. Lite doftljus och sånt.

Ska gå in på fejjan och kolla läget. See ya!


Kommentarer
Postat av: Fröken Age

Åhh tips på inredningsaffärer är alltid uppskattat!

2009-12-06 @ 21:56:20
URL: http://www.metrobloggen.se/uragesliv
Postat av: Ke

Hur gjorde man så det snöar på bloggen nu igen??

2009-12-07 @ 19:15:41
Postat av: Ida

Fråga Karin.

2009-12-07 @ 20:48:12
URL: http://zkorpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0