Udelu...

Igår hade jag gruppdiskussion om en genusbok så jag var knappt något med barnen, idag jobbade jag till ett och imorgon ska vi till Kalmar hela dagen på föeläsning. Det känns som att man inte hinner med att prata med varandra, personalen mellan. Eller med barnen heller. Dagarna går så fort speciellt när jag bara jobbar 75 %. Nu när jag gick hem skulle jag vilja stanna kvar istället. Men men....så är det.

Det ska bli kul att åka till Kalmar iaf. Då kanske vi får tid till att socialisera lite med varandra. Ska bla på en föreläsning med Ingrid Pramling. Hon har ju skrivit många bra böcker och sen var det en föreläsning om genus. Ska också bli intressant.

Huvudvärk är på gång känner jag. Ska nog be Nicklas att han handlar Ipren på vägen hem. Måste också förnya mitt körkort, Kan man göra det hos polisen? Det finns ju inga fotoautomater här. :)


 

Kommentarer
Postat av: AJ....då

ursäkta mig..men läste jag just att du skulle vilja stanna kvar längre på jobbet,istället för att gå hem!..???





THATS NOT NORMAL!!!

2009-02-03 @ 15:11:18
Postat av: Linda

Det låter som du har det fantastiskt måste jag säga, bortsett från huvudvärken. Men du slipper picka i af :) Fast jag ska inte göra de...nänä, någon måtta får det faktiskt vara. Hoppas Pramling är bra, det tror jag säkert att hon är. Ha de gott!

2009-02-03 @ 16:38:00
URL: http://frokenlindas.blogg.se/
Postat av: Ik

Jag gillar att du använder dej av min hälsningsfras :-)

2009-02-03 @ 21:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0