Ledin och krönikespelen

Ledin konserten var underbart bra. Precis så som en Ledinkonsert bara kan vara. Helt galet bra med gamla godingar och några nya. Han har ju en hel del av välja av. Var efteråt hes i halsen, hade ont i knäna och halvdöv. Men det är ju normalt, så ska det ju vara. Af Ugglas var kanske inte så där jättebra men jag köpte hennes cd till Nicklas. Fick också hennes autograf på cdfodralet. Han blev  glad.

Lördagkväll var vi ju på Makten och härligheten. Har sett den mååånga gånger nu men det är ju traddi. Lite nytt var det men annars samma. Vädret var perfekt. Inga mygg och inte så kallt. Kom hem sent på natten och några minuter senare kom mamma, pappa och Moa hem från Kroatien. Så då blev det lite prat med dom innan sängen. Det blev sent med andra ord.


Makten och härligheten
"Sommarnatten mörknar. Då tänds ljuset. Ut dansar drottning Ommas folk, ett förtjusande släkte som lever  samklang med naturen. Scenen är den trollska ängen vid Alvastra klosterruin. Dansande älvor, jättar och offerriter. Mytologin kring Omberg spelar en stor roll i detta sagospel om makten och härligheten."


Tomas Ledin, Bergs slussar
Snott från kesa.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Linda

O jag läser din oxå, alltid! Måste ju hålla koll på dej nu när vi aldrig träffas. Njut av semestern!!!

2009-07-20 @ 19:36:08
URL: http://frokenlindas.blogg.se/
Postat av: Ke

Hörde att du blev rädd för Omma...IGEN! ;)

2009-07-20 @ 21:06:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0